Bitcoin på sporet for å overgå Golds markedsverdi, sier Mike Novogratz

Galaxy Digital grunnlegger og administrerende direktør Mike Novogratz uttrykte nylig sine vanlige bullish bitcoin-synspunkter. På CNBCs Squawk Box forklarte milliardærinvestoren hvorfor han mener bitcoin er på vei til å nå gullparitet når det gjelder markedsverdi og til og med overgå det gule metallet.

Novogratz er sjokkert over tempoet med Bitcoin-adopsjon

Det siste året eller så har det sett en strøm av nye investeringer i bitcoin. Oppstyret av en annen økonomisk lavkonjunktur på grunn av koronaviruspandemien har gitt interesse for flaggskipskryptovalutaen. I hovedsak har det vært et rekordstort antall institusjonelle investorer og høyverdige investorer som hoppet på BTC-vogna.

MicroStrategy var det første meget omtalte Wall Street-selskapet som investerte i Cryptosoft. Siden da har flere vanlige giganter, inkludert Square, MassMutual, Tesla og andre, senere avduket enorme amerikanske dollarallokeringer av BTC.

Under intervjuet bemerket Novogratz at bitcoin-adopsjon skjer i et raskere tempo enn han forestilte seg. Han er faktisk sjokkert over hvor raskt folk beveger seg inn i kryptorommet.

Som en tidlig bitcoininvestor som kom inn i den dominerende kryptoen mens den handlet med bare tredobbelte sifre, kan Novogratz alltid se skogen fra trærne. Han innrømmet imidlertid at hans $ 60K BTC-mål tidligere i år var ganske konservativt. Denne prognosen var betinget av at bitcoin stjal omtrent 10% av gullets markedsverdi.

“På begynnelsen av året trodde jeg $ 60 000 var målet mitt fordi det ville ha vært 10% gull,” sa han. “Men jeg sa til meg selv og våre investorer at når det når 10%, vil vi alle si at det kommer til 20%, og når det når 20%, vil det gå til 50% og deretter 100%.”

Mens bitcoinprisen kanter mot $ 60.000

Gull har for tiden en markedsandel på nærmere $ 11 billioner, mens bitcoin har en markedsverdi på $ 1.1 billioner. Imidlertid, i tillegg til å stjele gullets glans som et trygt tilfluktssted, har bitcoin også prestert bedre enn i dag sammenlignet med bullion. Faktisk, ifølge markedsanalytiker Holger Zschaepitz, har gull hatt sin dårligste start på året siden 1982. Metallet er for øyeblikket under $ 1700 mens bitcoinprisen kanter mot $ 60.000.

Galaxy Digital CEO er overbevist om at bitcoins attributt som digitalt gull gir det et forsprang på den gule legeringen, og legger til:

“Jeg tror bitcoin er på en uunngåelig vei til å ha samme markedsverdi og deretter en høyere markedsverdi som gull.”

Bitcoins verdi i forhold til det gule metallet har vokst 2 ganger de siste 3 månedene og i utgangspunktet åtte ganger siden oktober i fjor. Når det er sagt, høres ideen om bitcoins markedsverdi som overgår gull, ikke for gal.

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.